11.11.2020 - 20:21

У «Полтаватеплоенерго» можна оплачувати рахунки через смартфон

У період цьогорічних карантинних обмежень, особливо коли обласний центр опинився в «червоній зоні» епідеміологічної небезпеки, для жителів Полтави та області вельми актуальною стала можливість оплатити рахунки за житлово-комунальні послуги дистанційно. І комунальне виробниче підприємство теплового господарства (ПОКВПТГ) «Полтаватеплоенерго» таку можливість їм надало.

Уже нині полтавці, які користуються послугами з постачання тепла та гарячої води та зареєстровані в «Особистому кабінеті споживача» на сайті підприємства, мають змогу ознайомитися з рахунками онлайн. «Платіжки» в електронному вигляді потрапляють сюди, щойно «Полтаватеплоенерго» завершує нарахування за спожиті послуги за місяць, зазначають у пресслужбі ПОКВПТГ.

Заплатити за роботу комунальників можна кількома способами – через різні платіжні інтернет-системи. Це зберігає не тільки здоров’я, час, а й гроші, адже комісійний збір при онлайн-банкінгу або взагалі відсутній, або значно менший, ніж при відвідуванні банку. Можна скористатися, наприклад, цілодобовим «Приват24» або Portmone.com.

Щоб оплатити рахунок від «Полтаватеплоенерго» через «Особистий кабінет споживача», необхідно здійснити 6 простих кроків:

  1. Відкрити сайт підприємства.
  2. Увійти в сервіс.
  3. У нижньому правому куті подивитися, скільки треба сплатити, які є варіанти платіжних систем, та обрати бажану, наприклад, «Приват24».
  4. Ввести свій пароль та логін сервісу.
  5. Натиснути кнопку «Підтвердити».

Так само можна потрапити й на сайт платіжного сервісу Portmone.com. Увійшовши або зареєструвавшись у ньому, необхідно спершу обрати в розділі меню «Каталог послуг» пункт «Комунальні послуги», далі в полі пошуку ввести «Полтаватеплоенерго», і система автоматично завантажить усі розрахункові реквізити. Після цього залишається лише ввести номери особового рахунку та банківської картки і натиснути «Оплатити».

Крім того, серед представлених на сайті підприємства платіжних систем є сервіс EasyPay. Процес у ньому відбувається так само, як і в Portmone.com, необхідно просто уважно виконувати всі дії, які пропонує система.

Альона Зимня

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Останні новини

Оформити підписку

Поділиться статтею в соц. мережах