19.02.2020 - 10:29

У Кременчуці затримали осіб, підозрюваних у смертельному пораненні чоловіка біля зупинки громадського транспорту

Поліцейські Кременчука за кілька годин встановили та затримали осіб, які підозрюються у вчиненні умисного вбивства в місті неподалік зупинки громадського транспорту.
– Для розкриття цього резонансного злочину було задіяно весь особовий склад Кременчуцького відділу поліції. Установлено, що між кількома особами, які перебували в громадському місці, виник конфлікт. Один із його учасників дістав вогнепальну зброю, схожу на пістолет, та зробив декілька пострілів у потерпілого. По гарячих слідах цю особу було затримано. Злочин кваліфіковано за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), затримання проводилося відповідно до статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Наразі встановлено, що постріли здійснювалися з травматичної зброї, на даний час з’ясовується її місцезнаходження, фіксуються сліди злочину й обставини події, – розповів начальник Головного управління Національної поліції в області Іван Вигівський.
Потерпілий дістав вогнепальні поранення, із якими був доставлений до лікарні, де через деякий час помер. У скоєнні злочину підозрюють чоловіка 1988 року народження, повідомили на сайті ГУ НП Полтавщини.
Альона Зимня

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Останні новини

Оформити підписку

Поділиться статтею в соц. мережах