14.04.2020 - 17:46

Пенсіонерів 147-го округу безкоштовно забезпечують масками, а медики вкотре отримують засоби захисту

У Миргородський, Зіньківський, Решетилівський, Диканський і Шишацький райони, що входять до 147-го округу, доставляють 80 тис. медичних масок для пенсіонерів – із розрахунку дві маски на одну людину. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі «Фейсбук» повідомив народний депутат України від указаного округу, голова депутатської групи «Довіра» Олег Кулініч.

– Упродовж пандемії отримував та отримую дуже багато звернень щодо засобів захисту, особливо від людей похилого віку. Масок через загальний дефіцит у аптеках купити неможливо. Не кажучи вже про той факт, що в багатьох селах та селищах такі заклади просто не працюють, їх немає. Пенсіонери перебувають у зоні ризику, але все ж змушені виходити з дому хоча б за хлібом. Відповідно, згідно з вимогами карантину, повинні бути в масках. Яких просто ніде купити, – пояснив ситуацію Олег Кулініч.

Із власних коштів народний депутат оплатив купівлю 80 тис. медичних масок для пенсіонерів.

Також він продовжує надавати допомогу медичним закладам вищезгаданих районів 147-го округу.

– Як тільки надходять замовлені мною засоби захисту та обладнання, ми відразу передаємо їх безпосередньо ЦРЛ і ЦПМСД. Додатково завезли до медичних закладів 1000 захисних щитків для обличчя, 900 ізоляційних халатів, понад 1500 респіраторів типу FFP3, 6500 рукавичок із довгими манжетами, 1500 медичних шапочок тощо, – зазначив Олег Кулініч.

Голова депутатської групи «Довіра» висловив сподівання, що завдяки карантинним заходам Україні все-таки вдасться не допустити настільки широкого розповсюдження епідемії, як у деяких західних країнах.

– Але готовим треба бути до всіх сценаріїв. Тому будь-яка допомога медикам наразі актуальна, як ніколи, – наголосив парламентарій.

Раніше народний депутат Олег Кулініч уже неодноразово звітував про допомогу, надану закладам охорони здоров’я 147-го округу у зв’язку з пандемією коронавірусу.

Пресслужба народного депутата Олега Кулініча

На правах реклами

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Останні новини

Оформити підписку

Поділиться статтею в соц. мережах