8.02.2020 - 18:59

На Диканщині – новий голова РДА

Заступник голови Полтавської обласної державної адміністрації Катерина Рижеченко представила голову Диканської районної державної адміністрації Євгенія Скибу. Він призначений на посаду розпорядженням президента України №74/2020-рп від 30 січня 2020 року.

Під час представлення Катерина Сергіївна побажала очільнику РДА успіху в реалізації державних справ та наголосила на важливості підтримки зв’язків із громадськістю.

– Розраховую на взаємодію та конструктивну співпрацю з депутатським корпусом, підприємцями, керівниками установ, організацій, органами місцевого самоврядування, громадськістю району. Лише спільними зусиллями ми зможемо досягти змін та реалізувати державні реформи, – сказав Євгеній Скиба.

Новопризначений голова райдержадміністрації назвав основними завданнями на посаді покращення соціальної інфраструктури, наведення порядку в районі, продовження розвитку освітньої та медичної галузей, вирішення актуальних проблем Диканщини.

Біографічна довідка

Євгеній Скиба народився 10 березня 1991 року в селищі Диканька. У 2013 році закінчив Національний університет «Юридична академія України імені Ярослава Мудрого» (правознавство, юрист). Працював консультантом відділу консультацій по лінії паспортної системи державного підприємства МВС України «Полтава-Інформ-Ресурси» у Полтаві, потім стажистом на посаді слідчого прокуратури та прокурора Диканського району Полтавської області. У 2014 році перейшов до прокуратури Диканського району, у наступному став прокурором Миргородської місцевої прокуратури. Із 2016-го працював прокурором Диканського відділу Миргородської місцевої прокуратури.

За матеріалами Полтавської обласної державної адміністрації

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Останні новини

Оформити підписку

Поділиться статтею в соц. мережах