19.03.2020 - 13:39

Ті, кого повертають спецрейсами з-за кордону, повинні побути на самоізоляції

Президент України Володимир Зеленський оголосив про організацію кількох спеціальних рейсів для того, щоб вивезти з-за кордону громадян нашої держави, які хочуть повернутися додому, але не встигли цього зробити до припинення пасажирського сполучення з країною. Серед цих понад 11 тисяч осіб є й жителі Полтавщини. Про це повідомив сьогодні під час брифінгу для журналістів голова обласної державної адміністрації Олег Синєгубов.

– Наше з вами завдання зараз ідентифікувати таких осіб – ми їх знаємо – і проконтролювати, щоб ці люди перебували на самоізоляції. Зараз таких осіб у нас 291, які перебувають на самоізоляції. Самоізоляція має тривати 14 днів. Для того щоб виявити, чи хвора людина, чи не хвора, – сказав очільник регіону.

Нагадаємо, на сьогодні в Україні зафіксовано 16 випадків зараження коронавірусом: 10 у Чернівецькій області, два в Київській, по одному в Донецькій та Житомирській і два в столиці. На сьогодні через COVID-19 померло двоє людей. На Полтавщині випадків зараження наразі немає.

Альона Зимня

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Останні новини

Оформити підписку

Поділиться статтею в соц. мережах