21.02.2020 - 13:13

На Полтавщині відновили будівництво та ремонт великих доріг

20 лютого в 14 областях України, серед яких і Полтавська, стартували роботи з будівництва та реконструкції, капітального та середнього ремонту автомобільних шляхів. Про це повідомили в Державному агентстві автодоріг України. Настільки рано відкрити сезон дорожникам дозволили своєчасне проведення підготовчих робіт, розробка проєктної документації й проведення торгів.

– В усіх регіонах оголошені тендери на виконання Дорожньої стратегії – 2020. Додатково в березні очікуємо перші кредити від державних банків. У сумі це все є запорукою успішного втілення амбітних планів Укравтодору на поточний рік, – зазначив його керівник Олександр Кубраков.

Так, у Полтавській області роботи розпочалися на семи об’єктах. У межах реконструкції траси державного значення Н-31 Дніпро – Царичанка – Кобеляки – Решетилівка, що виконується згідно з відповідною бюджетною програмою, турецькі підрядники споруджують обходи села Красне, міста Кобеляки: знімають рослинний шар ґрунту, влаштовують земляне полотно, виконують геодезичне планування, а також будують опори на мосту, що з’єднує береги Ворскли. Нагадаємо, у результаті реконструкції траси Н-31 повинні з’явитися майже 80 км дороги з цементобетонним покриття (по дві смуги в кожному напрямку). Кошти на це будівництво передбачені в спеціальному фонді держбюджету.

Завдяки фінансуванню МФО будуть виконані капітальний ремонт і реконструкція окремих ділянок автошляху на ділянці Лубни – Полтава, а також будівництво першої черги об’їзної навколо Полтави.

Альона Зимня

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Останні новини

Оформити підписку

Поділиться статтею в соц. мережах