20.01.2020 - 18:37

Китайці планують закуповувати м’ясо на Полтавщині

У Полтавській обласній державній адміністрації відбулася зустріч голови ОДА Олега Синєгубова з делегацією провінції Юньнань, що розташовується на півдні Китаю. Основною темою обговорення стало питання продажу полтавського м’яса до Піднебесної. Представників останньої, зокрема, цікавили наші яловичина та курятина. Китайці розраховують на прямі поставки цієї продукції, щомісяця планують отримувати її в розмірі близько 100 тонн.

Полтавська область готова виступити партнером у цьому питанні, повідомили в ОДА. Але наразі, щоб постачати м’ясо до Китаю, товаровиробники, які виявляють інтерес до співпраці з Піднебесною, мають пройти відповідну сертифікацію.

–  У нас є підприємства, які б хотіли займатися таким експортом, але не знають як. Ми зацікавлені в тому, щоб домовленості з китайською стороною були досягнуті. І якщо будемо рекомендувати партнерів, то розуміємо відповідальність, яка на нас покладена. Із нашого боку буде надано методичну та організаційну допомогу підприємствам, щоб отримати ліцензію для поставок м’яса в Китай, – сказав Олег Синєгубов.

Альона Зимня

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Останні новини

Оформити підписку

Поділиться статтею в соц. мережах