11.02.2020 - 16:28

Зі снігом упоралися? Чекайте на сніг із дощем!

Сьогодні близько другої години ночі в обласному центрі розпочався снігопад, а вже за годину на дороги міста вийшла прибиральна техніка – розчищати основні транспортні магістралі. Результат цієї роботи на ранок – думки городян щодо стану проїжджих частин, а також прохідності тротуарів розділилися. Одні констатували, що до роботи можна було спокійно доїхати, траси розчищені навіть на околицях, другі ж нарікали на заметені дороги й пішохідні зони.

Як повідомили в пресслужбі Полтавської міської ради з посиланням на начальника відділу оперативного реагування Управління житлово-комунального господарства міськвиконкому Сергія Зубаня, уночі на автошляхах Полтави працювали 45 одиниць техніки, і вдень ці роботи продовжилися. Маршрути громадського транспорту розчищені, прибирання решти міста триває. Щоб дороги можна було повністю звільнити від снігу, комунальники закликали містян не залишати свої транспортні засоби на узбіччі – вони заважають роботі снігоприбиральної техніки.

Окрім того, розчищати вулиці обласного центру вийшли 370 двірників ЖЕО №2, комунального підприємства «Декоративні культури», тротуари біля деяких магазинів та різних організацій прибирали їхні працівники.

Плюсова температура повітря сприяла досить швидкому таненню снігу сьогодні, але 12 лютого, за даними Українського гідрометцентру, у Полтаві знову очікуються опади – мокрий сніг.

Альона Зимня

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Останні новини

Оформити підписку

Поділиться статтею в соц. мережах