22.04.2020 - 13:35

«Географія» порушників карантину розширюється

Від початку запровадження карантинних заходів у Полтавській області було складено 277 протоколів про адміністративні правопорушення. Із них 45 – за порушення обмежень щодо торгівлі, 43 – за порушення умов самоізоляції, 32 – за порушення у сфері перевезення пасажирів, 123 – за порушення санітарно-епідемічних норм, 4 – за порушення закладами правил їх відвідування, 26 – за інші порушення фізичними особами, наприклад, стихійну торгівлю. Одну особу було притягнуто до адмінвідповідальності за наслідками проведення масового заходу.

– За добу було складено 25 нових протоколів про притягнення осіб до адміністративної відповідальності. Їх склали в Полтаві, Лубнах, Решетилівці, Лохвиці, Гадячі, Оржиці, – повідомив на сьогоднішньому брифінгу журналістам голова обласної державної адміністрації Олег Синєгубов.

Таким чином, зросла не тільки кількість тих, хто не бажає дотримуватися правил карантину (зазвичай їх у регіоні фіксували не більше двох десятків), а й розширилася «географія» порушень. Раніше, нагадаємо, основними фігурантами в цьому питанні були Полтава й Кременчук, а також прилеглі до них райони.

Альона Зимня

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Останні новини

Оформити підписку

Поділиться статтею в соц. мережах