30.03.2020 - 19:11

#ТримайСебе_у_Тонусі. Полтавців запрошують поділитися приємними моментами з життя на карантині

#ТримайСебе_у_Тонусі. Такий челендж запустила поліція області, запропонувавши жителям Полтавщини поділитися позитивними фото та відео.

– Зараз і вам, і нам дуже кортить якнайшвидше «перегорнути сторінку історії» з коронавірусом. Однак на все свій час. Щоб дочекатися цього моменту, потрібно тримати себе у тонусі. І раз так вийшло, що у вас з’явилося трішки більше вільного часу, давайте заповнимо його приємними справами й цікавими переглядами. Що це буде, вирішувати вам. Головна умова – те, що ви робите, повинно випромінювати  гарний настрій, оптимізм і життєствердну позицію. Ми впевнені, що в здоровому тілі – добрі думки й гарні цілі, – ідеться в повідомленні на сайті Головного управління Національної поліції в Полтавській області.

Поділитися позитивним досвідом пропонується на ресурсах правоохоронців у соціальних мережах «Фейсбук», «Інстаграм», «Твіттер». Зробити це можна одним із трьох варіантів – надіславши фото/відео:

– через месенджер у Фейсбук,

– на електронну скриньку vk.polt@gmail.com,

– у коментарі до посту.

Старт челенджу дав службовий пес породи «малінуа» на ім’я Джек. Дворічний бельгієць навчений брати слід і затримувати зловмисників.

Альона Зимня

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Останні новини

Оформити підписку

Поділиться статтею в соц. мережах