24.02.2020 - 14:14

Полтавщина приєднається до Всеукраїнської акції «Серце до серця»

Із 1 квітня по 3 травня в усіх регіонах України проходитиме XV Всеукраїнська акція «Серце до серця». Її проведуть під гаслом «Дитяче серденько, живи». Головна мета – збір коштів для придбання кардіореанімаційного медичного обладнання для дитячих лікарень області. Акція відбуватиметься 15-ий рік поспіль. За цей час вона встигла набути загальнонаціональної підтримки.

За 14 років діяльності Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» обласним дитячим лікарням було передано медичного обладнання на загальну суму понад 41 млн грн. Торік спільними зусиллями по всій Україні волонтери зібрали майже 5,5 млн грн, за які було закуплено й передано дитячим обллікарням у безоплатне користування медичне обладнання для діагностики та лікування серця.

Від Полтавщині тоді надійшло понад 320 тис. грн. На зібрані в області кошти було придбано й передано в обласну дитячу лікарню монітор артеріального тиску та електрокардіосигналів добовий, вартість якого – 98,8 тис. грн, і дефібрилятор-монітор за 223,83 тис. грн. Завдяки такому обладнанню дітей лікуватимуть якісніше.

За матеріалами Полтавської обласної державної адміністрації

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Останні новини

Оформити підписку

Поділиться статтею в соц. мережах