16.04.2020 - 19:55

Міністр розвитку громад і територій поцікавився на Полтавщині об’єктами будівництва

Сьогодні в області з робочим візитом перебував міністр розвитку громад і територій України Олексій Чернишов. Як повідомили в облдержадміністрації, за час поїздки посадовець ознайомився зі станом виконання завдань уряду, зокрема щодо протидії поширенню COVID-19, а також поцікавився об’єктами, що споруджуються в регіоні.

Так, разом із головою ОДА Олегом Синєгубовим він відвідав кілька будівельних майданчиків Державного фонду регіонального розвитку та проєкту «Велике будівництво». Мова йде, зокрема, про зведення корпусу школи в Заводському Лохвицького району, першу чергу об’їзної траси Київ – Харків – Довжанський у Супрунівці. Також посадовці оглянули майбутній підземний паркінг для автомобілів екстреної медичної допомоги, кардіоцентр і ясла-садок «Чебурашка» в Полтаві. Деякі з цих об’єктів вважалися довгобудами, активна робота на них почалася лише цього року.

– Дуже важливо зараз не припиняти розвивати економіку країни, щоб після епідемії якомога швидше вийти з кризи. Тому заплановані об’єкти треба продовжувати будувати, як це відбувається на Полтавщині. Був задоволений ходом виконання робіт на трасі Київ-Харків у межах Полтави. Дороги продовжуємо оновлювати, адже це розвиток, податки, нові робочі місця. Також вражений якістю майбутнього кардіоцентру, який уже цього року буде зданий у експлуатацію. У бюджеті є гроші на проєкти ДФРР, і я певен, що Полтавська область з ними впорається, цьогоріч усе заплановане буде завершено, – сказав Олексій Чернишов, підсумовуючи свою поїздку на нашого регіону.

Альона Зимня

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Останні новини

Оформити підписку

Поділиться статтею в соц. мережах