28.11.2022 - 13:33

Поставити ставку на футбол безпечно

На сайтах букмекерських контор клієнтам пропонують доступ до спортивних ставок. Футбольні ставки вважаються одними з найпопулярніших, оскільки визначає достаток форматів ставок, вигідні парі на лінію або в режимі реального часу. Клієнт повинен зареєструватися на сайті букмекера для доступу до реальних виграшів з успішних прогнозів.

Якого букмекера вибрати для заробітку на футбольних ставках онлайн?

Якщо ви маєте намір примножувати свій капітал шляхом вигідних прогнозів на футбольні матчі, необхідно визначитися з переліком букмекерських контор, які працюють легально на території України. Це сайти з актуальною ліцензією КРАІЛ. Регулятор є державним, тому працює легально з урахуванням законодавчих норм України.

Найпопулярніша платформа для українців – Фавбет. Це легальний букмекер, який крім якісного беттінгу пропонує достаток ставок на футбол, розширену бонусну програму. Відразу після реєстрації ви можете отримати до 500 грн для серії ставок.

Як зробити ставку на футбол?

Якщо ви визначилися, що ця дисципліна є для вас пріоритетною, скористайтеся простим алгоритмом створення ставок:

  1. Перейдіть на сайт букмекери, зареєструйтеся та поповніть депозит залежно від встановленої мінімальної суми.
  2. Визначтеся з подією на лінію або в режимі реального часу, яка буде вигідною для вас з точки зору встановлених коефіцієнтів.

3.Клікайте на коефіцієнт, додаючи різні ставки в купон.

4.Встановіть суму ставки на футбол і підтвердіть операцію.

Коли ви отримуєте гроші з футбольних ставок?

Розрахунок інтернет-ставок на футбол відбувається виключно після офіційних результатів. Дізнатися ви їх можете у відповідній графі. Виплата проводиться з урахуванням коефіцієнта і розміру вашої ставки на футбол онлайн.

Якщо ви обрали формат лайв для беттінгу, можете розраховувати на виплати під час гри або відразу після неї. Це залежить від політики букмекерської контори. На кожному сайті встановлюють максимальний період часу, протягом якого букмекер зобов’язаний виплатити гроші.

 

УЧАСТЬ В АЗАРТНИХ ІГРАХ МОЖЕ ВИКЛИКАТИ ІГРОВУ ЗАЛЕЖНІСТЬ. ДОТРИМУЙТЕСЬ ПРАВИЛ (ПРИНЦИПІВ) ВІДПОВІДАЛЬНОЇ ГРИ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Останні новини

Оформити підписку

Поділиться статтею в соц. мережах