10.11.2020 - 21:10

Дротового радіомовлення на Полтавщині більше не буде

Від 1 січня 2021 року в Полтавській області припиняє роботу мережа дротового радіомовлення. Про це повідомили на сайті ПАТ «Укртелеком». Таке рішення на підприємстві ухвалили через масову відмову населення від послуги.

– У зв’язку з розвитком цифрових засобів комунікацій і наявністю безплатної альтернативи у вигляді ефірного мовлення кількість користувачів дротового радіо в Україні постійно скорочується. Воно втратило свою популярність як засіб комунікації. Враховуючи зазначене та фізично й морально застарілий стан обладнання мережі дротового радіомовлення, відсутність ремкомплектів, відповідно до вимог ст. 35 закону України «Про телекомунікації», ПАТ «Укртелеком»  вирішив припинити надання послуг дротового радіо на Полтавщині, крім обласного центру, для всіх категорій споживачів, – ідеться в повідомленні.

Нагадаємо, 2020 року підприємство вже відключило повністю дротове радіо на Одещині, Миколаївщині, Херсонщині та Закарпатті. А з 1 січня 2021-го, як і на Полтавщині, припиниться таке мовлення у Волинській, Дніпропетровській, Житомирській, Запорізькій, Кіровоградській, Чернівецькій та Чернігівській областях.

Тим, у кого виникають питання щодо припинення надання послуги, підприємство пропонує скористатися можливістю поставити їх фахівцям контакт-центру за телефоном 0-800-506-800.

Альона Зимня

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Останні новини

Оформити підписку

Поділиться статтею в соц. мережах