31.03.2020 - 15:04

Магазини з насінням відкривати не будуть

Магазини роздрібного продажу товарів із категорії «Сад-город», у яких люди могли б прийти й купити насіння городини, квітів тощо для висаджування на своїх присадибних, дачних ділянках, поки що не працюватимуть.

– Карантин продовжує діяти, і ці магазини мають бути зачинені. Це життя людей. Ми маємо втримати «першу хвилю» захворювання, – сказав голова Полтавської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов.

Очільник ОДА зазначив, що розуміє людей, котрі зацікавлені у вирощуванні врожаю на своїх земельних ділянках, але водночас звернув увагу на те, як нині розвивається ситуація в інших областях України – Чернівецькій, Київській та ін.: сплеск кількості хворих із COVID-19, закритість деяких населених пунктів на в’їзд та виїзд тощо. Із огляду на це полтавська влада на сьогодні готується до найгіршого сценарію розвитку ситуації. А далі все залежить від динаміки поширення коронавірусу. Якщо регіону вдасться втримати розповсюдження інфекції, то за узгодженістю з урядом деякі карантинні заходи можна буде послабити. Однак це питання наразі не на часі, наголосив керівник облдержадміністрації.

Альона Зимня

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Останні новини

Оформити підписку

Поділиться статтею в соц. мережах