22.04.2020 - 12:34

Кому виплатять одноразову допомогу та як компенсують проїзд пільговиків

Сьогодні під час засідання виконавчого комітету Полтавської міської ради його члени одностайно проголосували за виділення коштів за Програмою соціального забезпечення та соціального захисту населення м. Полтава «Турбота». Загальна сума виплат становитиме 476 тис. 715 грн.

Із них 187 тис. 210 грн піде на надання одноразової матеріальної допомоги за особистими зверненнями громадян, повідомила директорка Департаменту охорони здоров’я та соціального розвитку міськвиконкому Вікторія Лоза. По три тисячі буде виділено до Дня матері двом матерям загиблих у Афганістані воїнів та 20 матерям загиблих ветеранів війни, які захищали суверенітет, територіальну цілісність України й брали безпосередню участь у антитерористичній операції на Донбасі. Нададуть одноразову матеріальну допомогу в розмірі тисячі гривень і учасникові бойових дій на сході країни.

Комунальне підприємство «Полтаваелектроавтотранс» отримає за перевезення учнів загальноосвітніх шкіл обласного центру до місць навчання та додому відповідно до розрахунків 128 тис. 991 грн. Ця сума – відшкодування витрат перевізника за березень, до 12 числа, тобто до початку карантину в державі. Крім того, між транспортними підприємствами міста згідно з розрахунками буде розподілено 93 тис. 514 грн із міського бюджету на відшкодування витрат за пільгове перевезення окремих категорій громадян у міському пасажирському транспорті загального користування.

Альона Зимня

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Останні новини

Оформити підписку

Поділиться статтею в соц. мережах